JADŁOSPIS
ZUPY
- Rosół z makaronem
- Pomidorowa
- Ogórkowa
- Zacierkowa
- Barszcz biały
- Barszcz ukraiński
- Kapuśniak
- Jarzynowa
- Krupnik
- Chłodnik (sezonowo)
- Pieczarkowa
- Kalafiorowa
- Botwinka (sezonowo)
II DANIE
- Kotlet schabowy
- Kotlet mielony
- Kotlet pożarski
- Placek po zbójnicku
- Gulasz wieprzowy
- Filet z kurczaka w płatkach kukurydzianych
- Filet z kurczaka panierowany
- Filet z kurczaka zapiekany z serem
- Pulpety
- Gołąbki
- Wątróbka drobiowa
- Potrawka z kurczaka
- Ryba smażona
- Polędwiczki z kurczaka
- Polędwiczki wieprzowe z sosem grzybowym
- Karkówka pieczona
PIEROGI
- Pierogi z mięsem
- Pierogi ruskie
- Pierogi z kapustą
- pierogi ze szpinakiem
- Pierogi z serem
- Pierogi z truskawkami (sezonowo)
- Pierogi z jagodami (sezonowo)
- Pierogi z wiśnią (sezonowo)
SAŁATKI
- Greka
- Z miętowa z truskawkami
- Szpinakowa z awokado i pomarańczą
- Z jajkiem i szparagami
- Z chrupiącym kurczakiem
- Nicejska
- Z mango i serem pleśniowym
- Z figami i kozim serem
DODATKI
- Ziemniaki
- Kopytka
- Kasza gryczana
- Ryż
- Frytki
- Surówki
- Jarzynka na ciepło